Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com...Sitemize hoş geldiniz...www.teknikrehber.com

Duvarda Tarama Nedir?, Duvarda Boya Taraması Nasıl Yapılır?, Duvarda Rulonun İz Yapmaması İçin Tarama Yöntemi


    Boya taraması, boya uygulamalarında özellikle parlak, yarı mat ve ipek mat boyalarda rulonun duvarda iz bırakmaması için yapılan bir uygulamadır. Su bazlı veya sentetik boyalarda uygulanabilir. Tam mat boyalarda bu uygulama gerekli değildir.
    Duvarda boya taraması nasıl yapılır? : Kaç kat istiyorsanız boyanızı uygulayın. En son katı uygularken ruloyu bu sefer boyaya batırmadan, duvardaki yaş boyanın üzerinde sanki boya yapıyormuş gibi gezdirin.
    Yani; boyanın 1. katını bütün eve veya odaya normal uygulayın, son katı yaparken ise sadece bir duvarı boyayın, tekrar başlangıç yerine dönüp bütün duvarda ruloyu gezdirin bu işlemi son katta her duvarda tek tek yapın.
    Bütün odanın veya evin duvarlarını tamamen boyadıktan sonra tarama yapılmaz. Çünkü artık boya kurumaya başladığından gerekli dağılma sağlanamaz ve rulo duvarda iz yapar.  Bu nedenle son katta, boya kurumadan, tek tek, her duvar bittikten sonra, başa dönmeniz gerekir. Ayrıca tarama uygulamalarında kısa ipli rulo tercih edilmelidir.
www.techrehber.com


Hakkımızda